Psykolog Ajla | Stresshantering
21682
page,page-id-21682,page-child,parent-pageid-46,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

 

 

 

STRESSHANTERING

Vi har alla perioder av mycket stress i livet och vi gör vårt bästa för att hantera det. Ibland räcker inte våra ansträngningar hela vägen och då kan man behöva professionellt stöd. Det är viktigt att veta att stress i sig är helt ofarligt och faktiskt är helt avgörande för vår överlevnad. Stressrelaterad ohälsa uppstår när stress inte balanseras upp av tillräcklig återhämtning, vilket kan leda till en hel del besvär. I egenskap av leg. psykolog har jag god förståelse av stressrelaterad ohälsa, såsom sömnsvårigheter, ångestliknande tillstånd, psykosomatiska besvär mm. Jag har särskilt goda kunskaper inom stresshantering och erbjuder de mest effektiva verktygen för att du ska återfå balansen i ditt liv. Jag använder evidensbaserade metoder vilket innebär att det är forskning och vetenskap som ligger bakom de verktyg och tekniker som förmedlas, i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer. Syftet med stresshanteringskursen är att du ska få de mest vetenskapligt beprövade verktygen för att hantera just din stress. Målet är att både minska stressen och få ett sundare förhållningssätt till stress.

PsykologAjla erbjuder kurser och föreläsningar om stresshantering i Stockholm och angränsande län. Tjänsterna erbjuds till företag och organisationer.

 276102076_353b6cc5a3_o